Արագ առաքում
Ձեր սիրելի ռեստորաններից և խանութներից
Նշեք Ձեր հասցեն՝ ամենաարագ առաքում առաջարկելու համար

Կիսաֆաբրիկատներ
Աշխատանքային ժամերը
Երկուշաբթի-Կիրակի
10:00 - 23:00
10:00 - 23:00
Առաքման վճար 600դր․

#8 Իշխանի նագեթներ կիսաֆաբրիկատ 240գ, 4 հատ, իշխանի ֆիլե, համեմունքներ, ձու, Պարմեզան պանիր, հացի փշրանքներ

#10 Իշխանի կոտլետ կիսաֆաբրիկատ 200գ, 4 հատ, թարմ իշխանի ֆիլե, սոխ, ձու, համեմունքներ, ոստրե սոուս, հացի փշրանքներ

#16 Իշխանի պոլպետե դդմիկով և Պարմեզան պանրով կիսաֆաբրիկատ 200գ, 10 հատ, թարմ իշխան ֆիլե, թարմ դդմիկ, կիտրոն, Պարմեզան պանիր, կանաչի, համեմունքներ

#17 Սև մինի պելմենի իշխանի ֆիլեով կիսաֆաբրիկատ 400գ, իշխանի ֆիլե, ցորենի ալյուր, սոխ, ձեթ, ջուր, աղ

#18 Հատուկ պելմենի իշխանի ֆիլեով և համեմով կիսաֆաբրիկատ 400գ, իշխանի ֆիլե, ցորենի ալյուր, սոխ, կորիան, ձեթ, ջուր, աղ, քրքում, սպանախի հյութ

#19 Գունավոր մինի պելմենի իշխանի ֆիլեով կիսաֆաբրիկատ 400գ, իշխանի ֆիլե, ցորենի ալյուր, սոխ, համեմ, ձեթ, ջուր, աղ, քրքում, սպանախի հյութ, ճակնդեղի հյութ, վիշապ միրգ, կապույտ սպիրուլինա

#22 Նրբաբլիթ իշխանի ֆիլեով և Մոցարելլա պանրով կիսաֆաբրիկատ 10 հատ, իշխանի ֆիլե, Մոցարելլա պանիր, ձեթ, ցորենի ալյուր, կաթ, ձու, սոխ, կանաչի, ջուր, աղ

#23 Սուպերֆուդ 200գ, 4 հատ, թարմ որսված իշխանի ֆիլե, բրոկկոլի, սոխ
Պահպանման ժամկետը 90 օր 18 C-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանում: Երկար փորձերից հետո մենք ստացանք իդեալական բաղադրությամբ համեղ արտադրանք. մեր թարմ որսված իշխանի ֆիլե, բրոկկոլիի, սոխ:
Արդյունքում բրոկկոլիի պոլիֆենոլները առավելագույնս համակցվում է OMEGA-3-ի հետ և այս համադրությամբ կլանվում են առավելագույնս՝ ապահովելով իդեալական վառելիք մեր ուղեղի առավել արդյունավետ աշխատանքի համար:
Պատրաստման եղանակը՝
Պատրաստելու համար անհրաժեշտ է ընդամենը 1 քայլ. Առանց հալեցման, մեդալիոնները դնել յուղացված կամ մագաղաթապատված թխում թերթիկի վրա, թխել 10-15 րոպե 200 C ջերմաստիճանում մինչև ոսկե դարչնագույնը: Կամ կարող եք շոգեխաշել բազմաեփի մեջ, կամ տապակել տապակի մեջ:
Կերեք առանց խավարտի կամ ձեր նախընտրած խավարտով, թարմ բանջարեղենային աղցանով, խորոված բանջարեղենով, թխած կարտոֆիլով կամ կարտոֆիլի խյուսով։

#24 Հանի 300գ, 4 կտոր, թարմ որսված իշխանի ամբողջական ֆիլե՝ մարինացված լեռնային մեղրով և դիժոնյան մանանեխով
Բաղադրությունը՝ թարմ որսված իշխանի ֆիլե, ձիթապտղի յուղ, դիժոնյան մանանեխ, լեռնային մեղր, աղ, պղպեղ։
Պահպանման ժամկետը 90 օր 18 C-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանում:
Կատարյալ ֆիլե, ընդգծված լեռնային մեղրով և դիժոնյան մանանեխով: Այլ բառեր պետք չեն:
Եվ պարզապես պատկերացրեք `համեղ ռեստորանային իշխան իշխանի ֆիլեն տանը՝ ձեր ափսեի վրա: Ոչ մի իրարանցում, ոչ բարդ կտրտվածք, ձկան հոտ: Ֆանտաստիկ է, բայց ճշմարտություն: Մենք բոլոր ծանր աշխատանքներն արել ենք ձեզ համար: Ընդամենը 1 քայլ է մնացել ֆանտաստիկ համեղ և գերհզոր առողջ ընթրիքից կամ ճաշից:
Պատրաստման եղանակը՝ Հանեք ֆիլեն վակուումային տոպրակից, տեղադրեք յուղապատ կամ մագաղաթով ծածկված թերթիկի վրա, թխեք 10-15 րոպե 200C ջերմաստիճանում մինչև ոսկեգույն դառնալը: Երբ վերևի շերտը կարմրի, կարող եք շրջել և / կամ միացնել գրիլ ֆունկցիան տապակման վերջին 5 րոպեի ընթացքում: Փայլաթիթեղի մեջ. Ֆիլեն փաթաթել փայլաթիթեղի մեջ և տեղադրել 10 րոպեով 180C աստիճան տաքացրած ջեռոցում: Եթե ցանկանում եք ոսկեգույն կեղև կապի, ապա փայլաթիթեղը բացեք և թողեք 2 րոպե 200C ջերմաստիճանում:

#25 Ֆրեշ 300գ, 4 կտոր, թարմ որսված իշխանի ամբողջական ֆիլե կիտրոնի սխտորի մարինադում
Բաղադրությունը ՝ թարմ որսված իշխանի ֆիլե, ձիթապտղի յուղ, կիտրոնի հյութ, սխտոր, թարմ մաղադանոս, աղ, պղպեղ։
Պահպանման ժամկետը 90 օր 18 C-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանում:
Թարմ կիտրոն, թեթև կծու սխտոր և OMEGA-ի մեծ չափաբաժին: Եվ պարզապես պատկերացրեք` տանը ձեր ափսեի վրա համեղ ռեստորանային իշխանի ֆիլե: Տանը ոչ մի իրարանցում, ոչ բարդ կտրտում, ոչ ձկան հոտ: Ֆանտաստիկ, բայց պարզ: Մենք բոլոր ծանր աշխատանքներն կատարել ենք ձեզ համար: Ընդամենը 1 քայլ է մնացել ֆանտաստիկ համեղ և գերհզոր առողջ ընթրիքի կամ ճաշի համար:
Պատրաստման եղանակը՝ Հեռացրեք ֆիլեն վակուումային տոպրակից, տեղադրեք յուղապատ կամ մագաղաթով ծածկված թերթիկի վրա, թխեք 10-15 րոպե 200C ջերմաստիճանում մինչև ոսկեգույն դառնալը: Երբ վերևի շերտը կարմրի, կարող եք այն շրջել և /կամ միացնել գրիլ ֆունկցիան տապակման վերջին 5 րոպեի ընթացքում: Փայլաթիթեղի մեջ. ֆիլեն փաթաթել փայլաթիթեղի մեջ և տեղադրել 10 րոպե 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում: Եթե ցանկանում եք ոսկեգույն շերտ կապի, ապա փայլաթիթեղը բացեք և կարմրացրեք 2 րոպե 200C ջերմաստիճանում:

#26 Ջափան 300գ, 4 կտոր, թարմ որսված իշխանի ամբողջական ֆիլե՝ մարինացված տերիյակիով
Բաղադրությունը ՝ թարմ որսված իշխանի ֆիլե, քունջութի յուղ, սոյայի սոուս, շագանակագույն շաքար, սխտոր, կոճապղպեղ։
Պահպանման ժամկետը 90 օր 18 C-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանում:
Քաղցաթթու, քնջութի նոտաներով տերիյակի սոուսը առաջին անգամ պատրաստվել է Ճապոնիայում 17-րդ դարում, հատուկ ձկան համար: Եվ 4 դար անց մենք սիրում ենք այն ոչ պակաս:
Պարզապես պատկերացրեք `համեղ ռեստորանային իշխան իշխանի ֆիլեն տանը՝ ձեր ափսեի վրա: Ոչ մի իրարանցում, ոչ բարդ կտրտվածք, ձկան հոտ: Ֆանտաստիկ է, բայց ճշմարտություն: Մենք բոլոր ծանր աշխատանքներն արել ենք ձեզ համար: Ընդամենը 1 քայլ է մնացել ֆանտաստիկ համեղ և գերհզոր առողջ ընթրիքից կամ ճաշից:
Պատրաստման եղանակը՝ Հանեք ֆիլեն վակուումային տոպրակից, տեղադրեք յուղապատ կամ մագաղաթով ծածկված թերթիկի վրա, թխեք 10-15 րոպե 200C ջերմաստիճանում մինչև ոսկեգույն դառնալը: Երբ վերևի շերտը կարմրի, կարող եք շրջել և / կամ միացնել գրիլ ֆունկցիան տապակման վերջին 5 րոպեի ընթացքում: Փայլաթիթեղի մեջ. Ֆիլեն փաթաթել փայլաթիթեղի մեջ և տեղադրել 10 րոպեով 180C աստիճան տաքացրած ջեռոցում: Եթե ցանկանում եք ոսկեգույն կեղև կապի, ապա փայլաթիթեղը բացեք և թողեք 2 րոպե 200C ջերմաստիճանում:

#1 Կաթնաշոռիկներ շոկային սառեցված 1 հատ, կաթնաշոռ, ձու, բրնձի ալյուր, Երուսաղեմի արտիճուկի օշարակ, վանիլին։ Պատրաստվում է կաթնաշոռից և ամբողջահատիկ բրնձի ալյուրից։ Առանց շաքարի, գլյուտենի, արհեստական հավելումների և կոնսերվանտների։ Շոկային սառեցում։ Պատրաստման եղանակը՝ դնել նախապես տաքացված թավայի մեջ և տապակել յուրաքանչյուր կողմը մեկ րոպե: Իդեալական է դա անել կոկոսի յուղով, կարելի է նաև հալեցրած յուղով: Երկու կողմերից թեթև կարմրեցնելուց հետո դնել ջեռոց, նախապես տաքացված մինչև 180 աստիճան և թխել մինչև մատրաստ լինելը 10 րոպե: Ցանկության դեպքում կարող եք թողնել պատրաստվի տապակի մեջ, ծածկված կափարիչով: Տապակը պետք է ունենա հաստ հատակ և ոչ կպչուն ծածկույթ:

#2 Վարենիկներ կաթնաշոռով շոկային սառեցված 300գ, 50գ սոուս, ցորենի ալյուր, կաթնաշոռ, ձու, Երուսաղեմի արտիճուկի օշարակ, ձիթապտղի ձեթ: Պատրաստված է ամբողջահատիկ ալյուրից, առանց շաքարի և կոնսերվանտների, բնական կաթնաշոռով։ Շոկային սառեցում։ Պատրաստման եղանակ՝ դնել եռացրած ջրի մեջ և եփել ոչ ավելի, քան 5 րոպե: Պատրաստ վարենիկները կարող եք փոքր-ինչ շոգեխաշել կոկոսի յուղով կամ հալեցրած յուղով ոչ ավելի, քան 1 րոպե: Մատուցել ազնվամուրու սոուսով և ցանկության դեպքում թթվասերով:

#3 Վարենիկներ հատապտուղներով շոկային սառեցված 300գ, ամբողջական ցորենի ալյուր, ձու, բալ, Երուսաղեմի արտիճուկի օշարակ, ձիթապտղի ձեթ: Պատրաստված է ամբողջահատիկ ալյուրից և կեռասից: Առանց շաքարի , միայն դանդաղ ածխաջրեր: Խորը սառեցում: Պահել սառնարանում: Պատրաստման եղանակ` դնել եռացրած ջրի մեջ և եփել ոչ ավելի, քան 5 րոպե: Պատրաստ վարենիկները կարող եք փոքր-ինչ շոգեխաշել կոկոսի յուղով և հալեցրած յուղով ոչ ավելի, քան 1 րոպե: Մատուցել թթվասերով:

#4 Նրբաբլիթ կաթնաշոռով և չամիչով շոկային սառեցված 1 հատ, 70գ, ամբողջական ցորենի ալյուր, կաթ, կաթնաշոռ, ձու, բալի չիր, չամիչ, Երուսաղեմի արտիճուկի օշարակ, ձիթապտղի ձեթ: Պատրաստված են ամբողջահատիկ ալյուրից, առանց շաքարի։ Միջուկը՝ բնական կաթնաշոռ, չամիչ և բալի չիր։ Շոկային սառեցում։ Պատրաստման եղանակ` թողնել հետ գա: Սովորական նրբաբլիթի նման տապակել կոկոսի կամ հալեցրած յուղի մեջ, կամ դնել ջեռոցում, յուղով շաղ տալ և թխել 180 աստիճանի վրա 5 րոպե:

#5 Նրբաբլիթ կաթնաշոռով և հատապտուղներով շոկային սառեցված 1 հատ, 70գ, ցորենի ալյուր, կաթ, կաթնաշոռ, ձու, ազնվամորի, բալ, սև հաղարջ, Երուսաղեմի արտիճուկի օշարակ, ձիթապտղի ձեթ: Պատրաստված են ամբողջահատիկ ալյուրից, առանց շաքարի։ Միջուկը՝ բնական կաթնաշոռ և սառեցված օրգանիկ հատապտուղներ։ Շոկային սառեցում։ Պատրաստման եղանակ` թողնել հետ գա: Սովորական նրբաբլիթի նման տապակել կոկոսի կամ հալեցրած յուղի մեջ, կամ դնել ջեռոցում, յուղով շաղ տալ և թխել 180 աստիճանի վրա 5 րոպե:

#21 Նրբաբլիթ կիսաֆաբրիկատ 1 հատ, 70գ, ամբողջական հացահատիկի ցորենի ալյուր, կաթ, ձու, ձիթայուղ

#6 Նրբաբլիթ մսով շոկային սառեցված 1 հատ, 70գ, ցորենի ալյուր, կաթ, ձու, ձիթապտղի ձեթ, համեմ, պապարիկա, սև պղպեղ, աղ: Պատրաստված են ամբողջահատիկ ալյուրից։ Շոկային սառեցում։ Պատրաստման եղանակ` թողնել հետ գա: Սովորական նրբաբլիթի նման տապակել հալեցրած յուղի մեջ, կամ դնել ջեռոցում, յուղով շաղ տալ և թխել 180 աստիճանի վրա 5 րոպե:

#7 Հավի նագեթներ շոկային սառեցված 1 հատ, 60-80գ, հավի կրծքամիս, մածուն, հատիկավոր մանանեխ, պաքսիմատ, պապրիկա, աղ: Հավի փափկամիս՝ մարինացված մեր հատուկ սոուսում, տեմպուրա պաքսիմատով։ Խորը սառեցում։ Պատրաստման եղանակ՝ դնել ջեռոց 180-200 աստիճան, 15 րոպե կամ տապակել ավանդական եղանակով:

#9 Տավարի կոտլետ շոկային սառեցված 1 հատ, 120գ, աղացած տավարի միս, աղ, պղպեղ: Կոտլետներ աղացած մսից վակուումի մեջ։ Համեմունքները կարող եք ավելացնել՝ ըստ ցանկության։ Շոկային սառեցում։ Պատրաստման եղանակ՝ թողնել հետ գա, բացել վակուումային փաթեթավորումը և տապակել կամ թխել ջեռոցում: Ավելացնել համեմունքներ: Պատրաստի կոտլետը կարելի է շոգեխաշել ձեր նախընտրած սոուսում և մատուցել կողային ուտեստով:

#11 Գյուղական կարտոֆիլ շոկային սառեցված 750գ, կարտոֆիլ, պապրիկա, սև պղպեղ, աղ, ձիթապտղի ձեթ: Կիսապատրաստի կտրատած և համեմված երիտասարդ կարտոֆիլ. 10 րոպեում պատրաստ եք յուրաքանչյուր քանակի ախորժելի կարտոֆիլ: Պատրաստման եղանակ՝ առանց հետ բերելու բացեք վակուումային փաթեթավորումը և դրեք ջեռոց 180-200 աստիճանով 10 րոպե:

#12 Ռավիոլի դդումով և Դորբլյու պանրով շոկային սառեցված 250գ, ամբողջական ցորենի ալյուր, ձու, դդում, Դորբլյու պանիր, ձիթապտղի ձեթ, աղ: Պատրաստված ամբողջահատիկ ալյուրից տնական ռավիոլի նրբահամ միջուկով: Պատրաստման եղանակ՝ դնել եռացրած ջրի մեջ և եփել 4 րոպե: Այնուհետև շոգեխաշեք մեկ րոպե: Մատուցել պարմեզանի հետ:

#20 Հումուս 300գ, սիսեռ, թահին, սխտոր, ձիթապտղի ձեթ, կիտրոնի հյութ, չաման, աղ: Սիրված մեր հումուսը միշտ ձեր սառնարանում է: Ավելացրեք չիպսեր, կտրատած բանջարեղեն կամ հացիկներ, և առողջ խորտիկը պատրաստ է: Պատրաստ է ուտելու համար:
Yana
31 Մար 2021
25 Սեպ 2020

գնահատեք եթե պատվիրել եք Շեֆ բայ Արտեզիանիկա էնդ Գուռուից